Står ni som AllaWebbyråer.se ansvariga i en affärsöverenskommelse mellan webbyråer och beställare?

Nej. AllaWebbyråer.se primära funktion är att leverera en förmedlingstjänst som för samman användare med webbföretag. Det innebär att AllaWebbyråer.se eller Smartproduktion Sverige AB (som driver hemsidan) är inte del eller juridisk part i de affärsöverenskommelser som ingås mellan beställare och webbyråer.

Redaktör på AllaWebbyråer.se
2021-12-17 : 14:09

Utförligt svar på frågan "Står ni som AllaWebbyråer.se ansvariga i en affärsöverenskommelse mellan webbyråer och beställare?"


AllaWebbyråer.se primära funktion är att leverera en förmedlingstjänst som för samman användare med webbföretag. Det innebär att AllaWebbyråer.se eller Smartproduktion Sverige AB (som driver hemsidan) är inte del eller juridisk part i de affärsöverenskommelser som ingås mellan beställare och webbyråer. 

Vid eventuella tvister som kan uppstå mellan beställare och webbföretag, t.ex. missförstånd i offert, skada, tvister gällande arbetet eller utebliven betalning har inte AllaWebbyråer.se eller Smartproduktion Sverige AB något ansvar.

Vid omständigheter som kan härledas till AllaWebbyråer.se, exempelvis felaktiga uppgifter eller bristfälligt utfört arbete har användare ingen rätt att kräva Smartproduktion Sverige AB på ersättning för ekonomisk eller annan skada.


Är du redo att anlita en webbyråer?

AllaWebbyråer.se hjälper dig hitta duktiga Webbyråer, erhålla uppdaterad
information och guider – helt gratis!

Varför använda AllaWebbyråer.se?

Fokus på webbyråer & webbföretag

AllaWebbyråer.se har samlat alla webbyråer på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt webbföretag för dina behov.

Vi har samlat alla webbföretag på ett och samma ställe

Vi har samlat alla webbföretag på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt webbföretag för dina behov.

Alltid kostnadsfritt med AllaWebbyråer.se

Du kan räkna med att få en kostnadsfri offert från alla webbföretag som finns på AllaWebbyråer.se.