Står ni som Alla Webbyråer ansvariga i en affärsöverenskommelse mellan webbyråer och beställare?

Nej. Alla Webbyråer primära funktion är att leverera en förmedlingstjänst som för samman användare med företag. Det innebär att Alla Webbyråer eller Smartproduktion Sverige AB (som driver hemsidan) är inte del eller juridisk part i de affärsöverenskommelser som ingås mellan beställare och webbyråer.

Redaktör på Alla Webbyråer
2021-12-17 : 14:09

Utförligt svar på frågan "Står ni som Alla Webbyråer ansvariga i en affärsöverenskommelse mellan webbyråer och beställare?"


Alla Webbyråer primära funktion är att leverera en förmedlingstjänst som för samman användare med företag. Det innebär att Alla Webbyråer eller Smartproduktion Sverige AB (som driver hemsidan) är inte del eller juridisk part i de affärsöverenskommelser som ingås mellan beställare och webbyråer. 

Vid eventuella tvister som kan uppstå mellan beställare och företag, t.ex. missförstånd i offert, skada, tvister gällande arbetet eller utebliven betalning har inte Alla Webbyråer eller Smartproduktion Sverige AB något ansvar.

Vid omständigheter som kan härledas till Alla Webbyråer, exempelvis felaktiga uppgifter eller bristfälligt utfört arbete har användare ingen rätt att kräva Smartproduktion Sverige AB på ersättning för ekonomisk eller annan skada.


Är du redo att anlita en webbyråer?

Alla Webbyråer hjälper dig hitta duktiga Webbyråer, erhålla uppdaterad
information och guider – helt gratis!

Få hjälp från webbyrå Hitta en duktig webbyråer här!

Varför använda Alla Webbyråer?

Fokus på webbyråer & företag

Alla Webbyråer har samlat alla webbyråer på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt webbyråer för dina behov.

Vi har samlat alla företag på ett och samma ställe

Vi har samlat alla företag på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt webbyråer för dina behov.

Alltid kostnadsfritt med Alla Webbyråer

Du kan räkna med att få en kostnadsfri offert från alla företag som finns på Alla Webbyråer.